Een Engineered Recruitment Service

Nieuwste rollen Zoek een ingenieur

Expertisen

Werving En Selectie

Door de juiste klant te matchen met de juiste kandidaat, is Flowtec Engineering gericht op de lange termijn van elke plaatsing. Ons ervaren team kent de vereisten voor sterke en gespecialiseerde engineers alsook technische Sales jobs.

Wat kan een Headhunting Service voor u betekenen?

De markt voor technisch en technisch verkooppersoneel is nog nooit zo competitief geweest. Het aannemen en behouden van hooggekwalificeerde medewerkers is essentieel voor elke engineering-onderneming die op zoek is naar groei. Flowtec Engineering is gespecialiseerd in het leveren van een uniek op maat gemaakte oplossing voor de rekruteringsbehoeften van onze klanten. Het combineren van traditionele rekruteringsmethoden zoals advertenties, 10.000+ cv-database van kandidaten en een Headhunting aanpak voor Werving en Selectie.

Welke moeilijkheden komen engineering organisaties tegen wanneer het gaat om het aannemen van senior personeel?

Het inhuren van hoog opgeleide ingenieurs of senior verkoopmedewerkers kan een aanzienlijke uitdaging zijn. Niet alleen zijn werkgevers op zoek naar een heel specifieke technische vaardigheden en ervaring, maar de kandidaat moet ook de juiste culturele fit zijn voor het bedrijf en het team aanvullen voor de toekomst. Dit betekent dat het rekruteringsproces op de juiste manier en volgens de hoogste normen moet worden voltooid. Het kan een zeer tijdrovend en duur proces zijn. Veel organisaties vinden dat hun directeuren niet over de benodigde tijd of middelen beschikken om de meest geschikte kandidaten aan te trekken, ondanks het feit dat de kandidaten cruciaal zijn voor succes.

Kandidaten ondersteunen om de juiste organisatie te vinden

We spreken dagelijks met honderden kandidaten; sommigen van hen zijn actief op zoek naar een nieuwe kans, sommigen zijn tevreden maar verwelkomen een interessante benadering en anderen hebben geen werk. Er zijn veel verschillen in de manier waarop we te werk kunnen gaan, afhankelijk van in welke van de scenario’s onze kandidaten zich bevindt en hun persoonlijke omstandigheden, echter ons kwaliteitsniveau zal nooit veranderen.

Flowtec neemt de tijd om meer te weten te komen over jou – je carrièreambities, privéleven, vaardigheden, financiële vereisten, prestaties en persoonlijkheid, zelfs je gevoel voor humor. Nu kunnen we u koppelen aan de ideale bedrijven en u op de juiste manier kennis laten maken met onze klanten in plaats van volledig afhankelijk te zijn van een CV om te laten zien wie u werkelijk bent. Neem contact met ons op en laat ons advies en ervaring van de hoogste kwaliteit bieden.

Market Specialities

Experienced search & selection specialists with in depth market knowledge

EICA

Water

Building Services

Flow Control

De voordelen

Het aannemen van Senior personeel

Het vinden van de geschikte kandidate voor een Senior positief vraag een unieke mix van vaardigheden, kennis en kunnen.
1

Experts in het recruitment proces

Flowtec is een expert in het leveren van een uitgebreid en professioneel recruitment proces, waarbij elk aspect wordt beheerd om de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan alle betrokkenen te garanderen.
2

Specialisten in Engineering & Technische Sales

Wij zijn gespecialiseerd in de werving & selectie voor de Engineering Industries en hebben een gevestigd netwerk binnen de verticale markten waarin wij actief zijn.
3

Diepe kennis Kennis en Know-How van de benodigde vereisten

De vele jaren ervaring op het gebied van rekrutering hebben onze consultants een uitstekend inzicht gegeven in de technische kennis die nodig is om succesvol in deze sector te kunnen zijn.