Industrie specialisatie

Water

Industrie kennis

Werving en Selectie

Flowtec heeft een ongeëvenaarde kennis van de watermarkt in heel Europa. Elke consultant hier heeft ervaring in deze branche en begrijpt de structuur, de cultuur en de precieze behoeften van onze klanten.

Dit is waarom we echt als specialisten in deze divisie kunnen worden beschouwd en waarom we niet zullen falen in het vertegenwoordigen van de best mogelijke kandidaten.
Dit stelt ons ook in staat om kandidaten voor waterbehandeling en -hulpmiddelen toegang te bieden tot de beste jobs, samen met deskundig loopbaanadvies en begeleiding in elke fase van het rekruteringsproces, wat betekent dat we altijd de juiste rol vinden.

Het grootste deel van ons werk ligt bij toonaangevende fabrikanten, leveranciers van waterdiensten en gespecialiseerde technische bedrijven, hetzij op basis van een preferred supplier, hetzij exclusief.
Flowtec rekruteert voor technisch, commercieel en leidinggevend personeel die alle disciplines van deze diverse markt beheren om zo een compleet rekruteringsproces te kunnen bieden.

Waterbehandeling

Waterbehandeling gaat over verschillende marktplaatsen en disciplines waardoor het wervingsproces soms ingewikkelder wordt en kandidaten moeilijker te vinden zijn. Gelukkig hebben we kunnen bewijzen met een succesvol trackrecord dat we in alle specialismes in de waterbehandeling succesvol zijn, onze gerichte consultants kunnen helpen bij het vinden en leveren van het juiste talent voor uw organisatie.

Aangezien veel van onze consultants uit de eerste hand ervaring hebben opgedaan met de branche, kunnen ze zich verhouden tot de behoeften van onze klanten die binnen dit domein werken. Onze ervaring met het consequent leveren van relevante rekruteringsoplossingen heeft ons een sterke reputatie opgeleverd voor kwaliteitsservice bij enkele van de meest bekende en innovatieve bedrijven in deze branche.

In dit team hebben we consultants wiens rol het is om uitsluitend te leveren binnen de waterbehandelingssector, ze hebben een diepgaande kennis van de marktomstandigheden en trends in deze niche. Deze meeslepende aanpak verbetert ons vermogen om onze klanten op het juiste moment het juiste talent te bieden.

Gemeenschappelijk Water en Afvalwater

De gemeentelijke water- en afvalwatersector is de meest gevestigde niche markt in Flowtec met een volledige dekking over EMEA. Wij werken met de meest bekende en gerenommeerde bedrijven in de wereld samen en bieden een Werving en Selectie dienstverlening als geen ander.

Gezien het succes van de afgelopen jaren met onze allerbeste klanten, hebben we nu een aantal kandidaten die we hebben geplaatst op management- en directieniveau.

 

Flowtec biedt ongeëvenaarde ondersteuning bij het vertegenwoordigen van kandidaten, het adviseren bij het wervingsproces en ook bij het informeren van professionals binnen de waterindustrie over de kansen, omdat veel van de rollen waar we nu aan werken exclusief bij Flowtec uitgezet zijn.

Zoek een nieuwe rol

[caldera_form id=”CF5ac79b12b3296″]

Huidige vacatures

Water en nutsvoorzieningen