Market Speciality

Flow Control

Industrie kennis

Werving en Selectie

De flow control-divisie van Flowtec bestrijkt de sectoren Hydraulica, Pneumatiek, Power Transmission, Pompen en Kleppen.

Wereldwijd hebben we een indrukwekkend klantenbestand met toonaangevende multinationale fabrikanten, belangrijke distributeurs en grote dienstverleners.

Kleppen & Pompen

Toen Flowtec en ons zusterbedrijf Flow Control Ltd voor het eerst werden opgericht, hadden we de klep- en pompindustrie als onze primaire focus, er is daar niet veel veranderd, het is nu nog steeds onze kernmarkt en specialiteit. Na het opbouwen van een sterke en goede reputatie voor het plaatsen van kwalitatieve kandidaten, hadden we de basis om internationaal uit te breiden en nu vertegenwoordigen we alleen de grootste en de beste organisaties voor productie, distributie en service van kleppen of pompen.

Onze ervaring, kennis en expertise betekent dat we echt inzicht kunnen bieden in een breed scala aan vacatures binnen deze diverse marktsector en een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten.

Service & Hire

In de Flow Control-sectie van ons bedrijf is meer dan 30% van onze omzet afkomstig van permanente en contractplaatsingen bij grote service-, verhuur- en verhuurbedrijven. Dit is zonder twijfel een van de drukste en snelste groei gebieden van de markten voor flow control en vloeistofbehandeling.

Onze langste en trouwste klanten zijn dienstverleners actief wereldwijd. Dit is een sector die we allemaal begrijpen en een waarin we bijzonder goed toegerust zijn om in te werken. Of het nu gaat om een ​​specifiek servicebedrijf of een divisie van een fabrikant, Flowtec staat klaar om te helpen

Vraag hulp bij uw vacature

[caldera_form id=”CF5ac79b12b3296″]

Huidige vacatures

Flow Control