Industrie specialisatie

EICA

Industrie kennis

Werving en Selectie

De EICA-divisie vormt een onderdeel van de kern van Flowtec Engineering en werkt met een breed scala aan marktleiders in de sectoren Automatisering, Besturing en Instrumentatie.

 

In de loop der jaren hebben we sterke relaties opgebouwd met veel van ‘s werelds bekendste en meest erkende fabrikanten, integratoren en distributeurs. Via dit netwerk hebben we toegang tot een aantal fantastische mogelijkheden voor onze kandidaten en als een favoriete rekruteringspartner bij al onze klanten zijn veel functies exclusief uitgezet bij ons.

Automatisering en Besturingssystemen

Recruitment in Automatisering en besturingssystemen op het gebied van Automation & Control Systems vereist een diepgaand inzicht in de sector, meer dan in andere gebieden van Engineering. Flowtec is altijd sterk betrokken geweest bij de sector Automation & Control Systems en heeft voor een aantal van de grootste internationale bedrijven in de sector de recruitment verzorgd.

We bieden uitstekende kennis van de markten Drives & Controls, Automation en Control Systems (PLC, SCADA, DCS, HMI). Ons team heeft ingenieurs op alle gebieden en specialismes geleverd, van verkoop en Business & Development, ontwerp en productie tot project management en installatie.

Automation, Control Systems & Robotics zijn enkele van de snelste groeigebieden van engineering en concurrentie voor toptalent is nog nooit zo hevig geweest. Om de beste kandidaten in de branche te vinden, raden we ten zeerste aan om een ​​gerichte, search & selection-aanpak te gebruiken.

Instrumentatie en Sensoren

Duitsland is de thuisbasis van enkele van de beste fabrikanten van instrumentatie en sensoren ter wereld.

Sensortechnologie is een integraal onderdeel van de wereld waarin we vandaag de dag leven en in elke branche wordt gebruikt. Het gevolg hiervan is dat er wereldwijd een grote vraag naar die ingenieurs en technische verkoopprofessionals is die waarde kunnen toevoegen aan groeiende organisaties in deze sector.

De consultants van Flowtec begrijpen de branche zeer goed, zij kennen het verschil tussen mechanische instrumentatie en elektronische apparatuur, zij begrijpen de toepassing van een analoge manometer als een digitale. Het belangrijkste is dat onze specialisten die specifiek in deze sector werken, de markt begrijpen en door ervaring weten bij welke bedrijven de potentiële kandidaten deze relevante ervaring hebben opgedaan.

Vraag hulp bij uw vacature

[caldera_form id=”CF5ac79b12b3296″]

Huidige vacatures

EICA