Klantenservice

Engineering Werving En Selectie

De consultants van Flowtec Engineering zijn trots op hun vermogen om te doen wat reclames, databases en andere bureaus niet kunnen. Al onze specialisten bij Flowtec zijn branche gericht en deskundig op het gebied van headhunting, ze genieten van de uitdaging van sourcing en benaderen elke geschikte kandidaat in de sector en zullen het niet nalaten een goede en kwalitatieve dienst te leveren.

Een ‘no stone unturned’ filosofie in combinatie met een speciale benadering van de Flowtec-consultant, garandeert u dat u kennismaakt met het best mogelijke en beschikbare talent.

Gedurende het hele proces houden we u op de hoogte van hoe de markt reageert, welke feedback we hebben ontvangen en wanneer we nog meer kandidaten voor uw beoordeling zullen hebben. Dit maakt ook dat wij u advies op maat kunnen geven.

Nadering

Klant gedreven

%

Meer dan 80% van ons werk is een herhalingsaankoop voor tevreden klanten

Elke klant van Flowtec krijgt een consultant toegewezen die exclusief voor u zal werken en een consistent contactpunt is om de relatie te versterken. De consultant zal met u samenwerken om een ​​uitgebreide wervingsstrategie uit te stippelen en advies geven over de meest geschikte methode om de beste kandidaten voor de openstaande vacature aan te leveren.

Onze expertise in verschillende engineeringsectoren, de uitgebreide ervaring van onze consultants in gespecialiseerde marktsegmenten en ons bestaande netwerk van vele relevante contacten betekenen dat Flowtec Engineering de juiste positie heeft om succesvol te zijn waar andere bureaus dat niet zijn.

We garanderen dat we resultaten boeken door onze aanpak van elke mogelijke geschikte kandidaat te benaderen met daarnaast de benodigde service tijdens het proces.

Vraag hulp bij uw vacature

[caldera_form id=”CF5b31176530957″]

Service

Kandidaat gedreven

Flowtec heeft vestigingen in heel Europa, met een sterke internationale aanwezigheid.

Onze klanten respecteren ons en vertrouwen erop dat we met name geschikte kandidaten introduceren en dit is niet haalbaar tenzij we de kandidaat volledig begrijpen, wie ze zijn en waarnaar ze op zoek zijn. De ongekende reputatie van Flowtec is van het allergrootste belang voor ons allemaal, het is gebouwd op onze uitstekende aanpak en kennis van de industrieën waaraan we onze carrière wijden:

  • EICA
  • Water
  • Building Services
  • Flow Control

Een flowtec-consultant zal:

1.Samenwerken met u om de vacature duidelijk te definiëren en zorg te dragen voor een zo goed mogelijk technisch inzicht in uw vereisten.
2.Gebruik maken onze uitgebreide netwerk- en resourcemogelijkheden om de meest geschikte kandidaten te selecteren die beschikbaar zijn.
3.Het voeren van uitgebreide interviews met alle kandidaten, waarbij hun deskundigheid wordt beoordeeld op basis van uw vereiste en alle benodigde informatie wordt verkregen.
4.Het indienen van een shortlist van de meest geschikte kandidaten, inclusief een samenvatting van hoe ze aan uw verwachtingen voldoen.
5.Het volledig beheren van het wervingsproces, inclusief het regelen van interviews en reizen, het toezicht houden op het biedingsproces en het beheren van mogelijke counter offers.