Market Speciality

Building Services

Industrie kennis

WERVING EN SELECTIE

De Building Services-divisie van Flowtec heeft een toegewijd klantenbestand waarmee we wereldwijd samenwerken. Wij werken met name met fabrikanten en distributeurs en zijn gespecialiseerd in verkoop, technisch en management / directeursfuncties.

Met wereldwijde groei in de sector van de commerciële bouwdiensten is de behoefte aan talent groter geworden dan wat beschikbaar is, vooral in technische verkoop en bedrijfsontwikkeling. Om onze klanten een service van topkwaliteit te bieden, vertegenwoordigen we alleen de beste bedrijven, die niet noodzakelijk de marktleider zijn, voor ons zijn het de bedrijven waarvan we weten dat ze de medewerkers die we plaatsen zullen behouden en ontwikkelen.

#We zijn nog nooit zo zeker geweest in onze klanten en de kansen die we hebben voor kandidaten als we nu zijn.

HVAC

De HVAC niche binnen onze afdeling Building Services werkt samen met toonaangevende fabrikanten en distributeurs op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning, kleppen, brandbeveiliging en fittingen / buiskoppeling.

We hebben enorm veel succes en ervaring met alle aspecten op het gebied van HVAC opgedaan gedurende vele jaren van werk, ervaring en hebben een sterke preferred supplier status ontwikkeld bij de meest gerenommeerde organisaties. Door onze nadruk op kwaliteit boven kwantiteit hebben we kandidaten wereldwijd een ongeëvenaarde personeelsbehoud geboden.

Bouw

De bouw niche van Flowtec werkt samen met bedrijven die een breed scala aan producten maken en / of distribueren, waaronder bouwmaterialen / producten, gereedschappen, installaties en apparatuur.

Building Products is een kerngebied binnen de rekrutering van de bouwindustrie voor Flowtec, en in de loop van de jaren van specialisatie in deze sector hebben we sterke en duurzame relaties opgebouwd met Managers, Directeuren en DMU’s bij veel toonaangevende organisaties in heel Europa. Deze relaties, in combinatie met onze reputatie voor uitstekende service, betekenen dat we sneller interviews kunnen organiseren dan veel van onze concurrenten en veel posities worden exclusief aangeboden via Flowtec.

We zullen kandidaten met de hoogste kwaliteit benaderen en leveren op alle niveaus.

Vraag hulp bij uw vacature

[caldera_form id=”CF5ac79b12b3296″]

Huidige Vacatures

Building Services