Senior Recruitment Consultant IT Contract

Flowtec is aan het uitbreiden en momenteel zijn we op zoek naar een Senior recruitment consultant met team lead ambities.

Dit is jouw kans om te werken in een ondernemende en dynamische omgeving met mooie doorgroeimogelijkheden, flexibiliteit, leuke incentives zoals dineren in sterrenrestaurants en reizen naar exotische plekken zoals Egypte en de vrijheid om te werken op een internationale markt.

Flowtec is een internationaal Werving en Selectiebedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen voor niche markten en headhunting voor een verscheidenheid aan sectoren binnen de engineering, IT en Biotech industrie. Wij zijn een gezond, lang bestaand en gerenommeerd wervingsbedrijf en werken samen met enkele van de grootste IT-organisaties wereldwijd en met veel snelgroeiende MKB-bedrijven.

Werken voor Flowtec betekend dat je deel uit zal maken van een internationaal georiënteerd bedrijf met kantoren in Antwerpen, Brussel, Spanje, Nederland, Amerika en Engeland met een visie om uit te breiden naar andere landen.

Aanbod:

Een mooi salaris pakket + hoge commissies tot 30% uncapped + Auto van de zaak.

Heb je altijd al willen werken terwijl je in een ander land bent? Dat kan bij ons na bewezen prestatie.

Je komt te werken op ons lokaal kantoor te Schilde, met een team van enthousiaste consultants

Bijdragen aan het succes van een aansprekende IT-organisaties in Nederland;

Een open cultuur en gezellige sfeer, met de vrijheid om mee te bouwen aan een succesvol team van collega’s.

Een hybride rol, waarbij je zowel vanuit huis als vanuit kantoor kan werken.

Een dynamische rol met doorgroeimogelijkheden.

Win leuke incentives en maak kans op een reis naar het buitenland dit jaar gaan we naar Egypte en vorig jaar was het Ibiza.

Extralegale voordelen:

Meal vouchers 8 euro per dag

Eco-cheque

Verzekering

Pensioen

Netto vergoeding

20 vakantiedagen + 14 extra vakantiedagen tijdens kerst

Functie:

Denk jij in mogelijkheden en houd je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Ben je communicatiefvaardig en commercieel ingesteld? Heb jij ambities om een team te leiden? Dan komen deze vaardigheden goed van pas in de rol van Sr. Recruitment Consultant voor onze IT Contract Divisie bij Flowtec.

In deze functie werk je samen met meerdere opdrachtgevers tegelijk. Je bent het aanspreekpunt en gesprekspartner voor ons netwerk in zowel Nederland, België, Duitsland, de Scandinavische landen, de Emiraten, Amerika etc.

Je helpt professionals in de IT-sector bij het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in hun carrière binnen de branche.

Binnen IT Contract kun je nieuwe en bestaande relaties op- en uitbouwen, je coördineert werving- en selectie opdrachten, doet marktonderzoek, en vindt, benadert en interviewt relevante kandidaten.

Daarnaast kun je internationaal uitbreiden en hier 100% de regie nemen. Dit betekend voor veel van onze consultants dat zij hun groei in eigen handen hebben.

Ben je succesvol dan kun je doorgroeien en wie weet word je een van onze managers.

 

Profiel:

Minimaal 2 jaar ervaring in de Rekrutering.

Proactief, commercieel, betrokken en mensgericht met een gezonde dosis humor en enthousiasme.

Een teamplayer met de mindset voor gezonde competitie.

In staat meerdere projecten tegelijkertijd te managen en junioren te begeleiden.

Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal een extra taal is altijd welkom.

Word jij de strategische partner voor onze opdrachtgevers? Ben je ondernemend en houd je van reizen? Dan is deze rol voor jou!

 

Stuur je CV en/of motivatie, naar [email protected]

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christelle via +31 (0) 6 19 10 25 21.

Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 128 MB.