Inside Sales Engineer

Wat is jouw opdracht?

Onze klant is internationaal marktleider in flowcontrol en instrumentatie oplossingen. Deze innovatieve organisatie helpt klanten om efficiency van flowprocessen te verbeteren, hun emissies te verlagen, impact op het milieu te verminderen en daarbij veiligheid te garanderen.

Jouw concrete opdracht als Inside Sales Engineer is om de klanttevredenheid bij bestaande en bij nieuwe klanten te verhogen. Dit is hét perfecte moment voor een gedreven professional om in te stappen, om samen met onze klant hun ambities waar te maken. En uiteraard om jouw eigen ambities waar te maken.

Hiermee lever je een significante bijdrage aan de groeidoelstellingen van deze gedreven organisatie. Het is namelijk hun ambitie om de komende jaren nog meer klanten kennis te laten maken met de oplossingen die onze klant te bieden heeft.

Doorgroeimogelijkheden

Onze klant zit in een periode van groei en jij kunt meegroeien. Heb jij het talent en de ambitie om je door te ontwikkelen naar de rol van Teamleider? Dan kun je die kans bij onze klant met beide handen aangrijpen!

Wat krijg je er voor terug?

Werken voor onze klant betekent werken voor een ambitieuze, klantgerichte en internationaal opererende marktleider. Er is veel ruimte voor jouw eigen ideeën en groeimogelijkheden om je door te ontwikkelen tot Teamleider. Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen om jouw eigen ambities waar te maken.

Een organisatie met een “can do” mentaliteit, waar hard werken hand in hand gaat met een ontspannen en informele werksfeer

Humor, hopelijk breng je daar zelf ook een gezonde dosis van meeWerken in een internationale setting met innovatieve producten

Hoe ga je het aanpakken?

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Jij zet het belang van jouw klanten altijd bovenaan. Na een uitgebreide meting en analyse van het huidige flowproces bij een klant door de buitendienst, kom jij in actie. Aan de hand van de input van jouw collega’s bied je snel de juiste oplossing aan, stel je offertes op voor verschillende standaard en op maat gemaakte oplossingen, beantwoord je (technische) vragen van klanten en bewaak je de follow-up van de opgestelde offertes. Voor klanten ben en blijf jij gedurende dat hele proces het vaste aanspreekpunt. Je bent een regisseur met technische bagage.

Teamplayer

Voor klanten ben jij het vaste aanspreekpunt. Je staat in nauwe verbinding met de buitendienst en met de Servicemonteurs die op locatie bij de klant de gewenste oplossingen realiseren. Ben jij iemand die makkelijk eigenaarschap pakt en denkt in oplossingen? Dan pas je perfect bij deze gedreven en positieve organisatie.

Je komt te werken in een klein team van 4 Inside Sales Engineers, en daarnaast werk je veel samen met de 4 buitendienst medewerkers en het team Servicemonteurs. De organisatie kent korte lijnen en op het modern ingerichte hoofdkantoor in Rotterdam heerst een open en transparante cultuur.

Niet hiërarchisch
Onze klant heeft een platte organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan positieve feedback en gewerkt wordt met teamdoelstellingen. Er heerst een “can do” mentaliteit waar iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt om de klanttevredenheid te verhogen.

Wat doet ?

Onze klant is wereldwijd marktleider in flowcontrol en instrumentatie oplossingen. Al meer dan 60 jaar bieden wij innovatieve en betrouwbare oplossingen om de stroom van vloeistoffen, gassen en poeders te optimaliseren. Met onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen verhogen wij de efficiency van de productie- en distributieprocessen van onze klanten, verkleinen we veiligheidsrisico’s en dragen we bij aan een schoner milieu.

Innovatief en klantgericht

Werken bij onze klant betekent werken voor een internationale onderneming waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Onze klant beweegt zich in diverse markten waar flowprocessen van vloeistoffen, gassen en poeders een rol spelen. Denk hierbij onder meer aan de olie, gas en water sector. Het is de ambitie van onze klant om nog meer klanten kennis te laten nemen van hun producten en diensten. Onze klant zit midden in een periode van groei, waarbij er geboogd kan worden op een zeer goede reputatie in de markt, kwalitatief goede producten en een gedreven organisatie die de lat hoog legt.

Wat breng je daarvoor mee?

Techniek: Je hebt werkervaring in en affiniteit met techniek. Bijvoorbeeld in de elektrotechniek, hydrauliek of pneumatiek. In elk geval ben je in staat techniek snel te doorgronden en technische vragen helder te beantwoorden;

Klantgericht: Je denkt en werkt klantgericht, schakelt snel en je kunt prioriteren;

Commercie: Je herkent commerciële kansen op klant- en marktniveau;
Communicatie: Je communiceert helder in woord en schrift, in zowel het Nederlands als het Engels;

Ownership en positiviteit: Je bent een echte teamplayer met een hands-on

Open karakter en humor: Er wordt veel waarde gehecht aan positieve feedback en een plezierige werksfeer.

 

Heb jij interesse in deze rol neem dan contact op met Isaï Marselia +31619593170 [email protected]

Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 128 MB.