Sales Engineer – Mixing Technology

Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de sector van roer- en mengsystemen, zijn wij op zoek naar een technisch-commercieel vertegenwoordiger. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantrelaties en het actief prospecteren naar nieuwe klanten. Je fungeert als adviseur, waarbij je de wensen en behoeften van de klant analyseert en vertaalt naar op maat gemaakte oplossingen.

Je werkt samen met het team van engineers om technische oplossingen te ontwerpen, en de binnendienst stelt de offertes op. Tot de uiteindelijke implementatie van het systeem blijf jij de eerste contactpersoon voor de klant, waarbij je zorgt voor een sterke opvolging, ondersteuning en nazorg.

Gezocht profiel:

Wij zoeken een gedreven kandidaat met een sterke technische achtergrond in werktuigbouwkunde, procestechniek of chemie. Je hebt een analytische geest en bent een natuurlijke probleemoplosser.

  • Technische achtergrond in werktuigbouwkunde, procestechniek of chemie.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.
  • Analytisch, klantgericht en communicatief zijn termen die jou omschrijven.
  • Vloeiend in Nederlands en Engels; kennis van Frans is een pluspunt.

Wat wordt jou geboden:

  • Meteen een vast contract van onbepaalde duur bij een A-merk fabrikant.
  • Een gevarieerde functie waarin je regelmatig schakelt tussen je “sales-petje” en je “engineering-petje”. Denk hierbij aan het uitvoeren van testanalyses van de machines bij klanten.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door tal van opleidingen en trainingen.
  • Salaris naar ervaring, aangevuld met een volledig pakket aan extralegale voordelen, waaronder een firmawagen en tankkaart.

Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact op via het volgende telefoonnummer +32484895625.

Job Category: Sales
Job Type: Full Time
Job Location: Belgium

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx