Maintenance Engineer

  • Permanent
  • Anywhere

Maintenance Engineer
Voor een grote internationale speler actief in bouwmaterialen aan de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Ze zijn wereldmarktleider binnen hun segment.

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van alle installaties binnen de plant. Hierbij zal je deel uitmaken van een dynamisch maintenance team en rapporteren aan de Maintenance Manager.
Het is jouw verantwoordelijkheid om de preventieve onderhoudstaken aan de machines voor te bereiden, uit te voeren en op te volgen. Je bepaalt het optimale pakket aan slijtage- en reserveonderdelen en optimaliseert de technische beschikbaarheid van de machines. Telkens ben je ook actief betrokken bij de aankoop van nieuwe installaties en de borging ervan m.b.t. onderhoud.

Verder analyseer je de bronoorzaken van verschillende storingen en tracht je het preventief onderhoud en onderdelenpakket continu te verbeteren. Voor complexe en structurele technische storingen werk je samen met de monteurs om tot een oplossing te komen. Tot slot is het jouw taak om Preventieve Onderhoudsplannen op te maken en op te volgen in SAP.

Beschrijft dit jouw profiel?

✓ Bachelor/Master in een technische richting (Mechanica, (Elektro)mechanica, …). ✓ Een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie.
✓ Je hebt een probleemoplossend vermogen en bent analytisch ingesteld.
✓ Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
✓ Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt telkens resultaatgericht. ✓ Goede kennis van het Microsoft Office pakket en SAP.
✓ Mondig in het Nederlands en Engels, Frans is een plus.

Wat krijg je terug voor je harde werk?

✓ Technisch uitdagende en gevarieerde functie bij een topspeler met een vaste waarde in de markt.
✓ Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden op maat.
✓ Een dynamisch team van enthousiaste collega’s waarop je kan rekenen.
✓ Werken voor een sociaal geëngageerde werkgever in een superveilige productie-
omgeving.
✓ Een competitief en aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen
en extra vakantiedagen.

Meer weten?
Mail jouw cv naar: [email protected]

Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 128 MB.