Account Manager Benelux

  • Permanent
  • Anywhere

Voor onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een account manager voor de Benelux regio. Als account manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop en customer service in de OEM, machinebouw, en eindgebruikers-segmenten in de procesindustrie. Daarnaast zul je je focussen op het definiëren van de target audiences en marketing strategieën met als doel het vergroten van het marktaandeel. Je zal proactief op zoek gaan naar nieuwe klanten en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties. Daarnaast analyseer je de vraag van de klant en geeft oplossing-georiënteerde consultations met betrekking tot economische en technische aspecten.

Voor wie ga ik werken?

Onze klant is een wereldmarktleider op het gebied van sensor technology en mechanical process instrumentation. Dit is de perfecte kans om onderdeel uit te maken van een gemotiveerd en uitmuntend team binnen een internationaal en snelgroeiend bedrijf. Binnen dit familiebedrijf is er veel oog voor groei en lang termijn plannen binnen een dynamische omgeving met open communicatie. Als sales in een moderne high-technology omgeving je motiveert kan dit wel eens de perfecte job voor jou zijn!

Wie ben jij?

Je hebt een technische achtergrond, enige jaren ervaring met het verkopen van technische producten, en een gedreven persoonlijkheid. Ook heb je aantoonbaar succes met het aanwinnen van nieuwe klanten. Ervaring met process automation is gewenst maar niet noodzakelijk. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt goede Engels & Frans vaardigheden. Daarnaast heb je ook sterke communicatie vaardigheden en bent een competente onderhandelaar met commercieel inzicht. Je hebt een open persoonlijkheid, gaat graag de uitdaging aan, en kan goed onafhankelijk werken. Ook sta je open voor reizen en heb je een proactieve en klant-gefocuste instelling.

 

Klinkt interessant?

Stuur hieronder je CV door of stuur een e-mail direct naar [email protected].

Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 128 MB.