360 Principal Recruitment Consultant – Engineering

  • Permanent
  • Anywhere

360 PRINCIPAL RECRUITMENT CONSULTANT ENGINEERING

Ben je ondernemend en werk je heel goed onafhankelijk? Ben je graag hands-on en haal je voldoening uit het behalen van resultaten en behalen van targets? Wil je onze volgende top biller worden en op reis gaan naar een not so mysterieus destinatie?

Dit is jouw kans om te werken in een ondernemende en dynamische sales omgeving met mooie doorgroeimogelijkheden, leuke incentives zoals dineren in sterrenrestaurants en reizen naar exotische plekken zoals Egypte en de vrijheid om te werken op een internationale markt.

Flowtec Engineering is een internationaal Werving en Selectiebedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen voor niche markten en headhunting voor een verscheidenheid aan sectoren binnen de engineeringindustrie. Wij zijn een gezond, lang bestaand en gerenommeerd wervingsbedrijf en werken samen met enkele van de grootste engineeringorganisaties wereldwijd en met veel snelgroeiende MKB-bedrijven.

Aanbod:

Werken voor Flowtec betekend dat je deel uit zal maken van een internationaal georiënteerd bedrijf met kantoren in Antwerpen, Brussel, Nederland en Engeland met een visie om uit te breiden naar andere landen.

Je komt te werken op ons lokaal kantoor te Antwerpen, met een team van enthousiaste consultants

Bijdragen aan het succes van een aansprekende engineering organisaties in Nederland;

Een open cultuur en gezellige sfeer, met de vrijheid om mee te bouwen aan een succesvol team van collega’s;

Een dynamische rol met verantwoordelijkheid en veel kansen om zelf projecten op te zetten.

Win leuk incentives en maak kans op een reis naar het buitenland dit jaar gaan we naar Egypte en vorig jaar was het Ibiza.

Functie:

Denk jij in mogelijkheden en houd je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Ben je communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Dan komen deze vaardigheden goed van pas in de rol van Sr. Recruitment Consultant bij Flowtec.

In deze functie werk je samen met meerdere opdrachtgevers tegelijk. Je bent het aanspreekpunt en gesprekspartner voor ons netwerk.

Je helpt professionals in deze sector bij het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in hun carrière binnen de branche.

Binnen engineering kun je nieuwe en bestaande relaties op- en uitbouwen, je coördineert werving- en selectie opdrachten, doet marktonderzoek, en vindt, benadert en interviewt relevante kandidaten.

Je bent het aanspreekpunt voor kandidaten en helpt ze bij het interview proces.

Wat ons uniek maakt als bedrijf is dat je als senior consultant de kans krijgt echt jouw eigen markt op te zetten en hierin de regie te nemen. Dit betekend voor veel van onze consultants dat zij hun groei in eigen handen hebben. Ben je succesvol dan kun je doorgroeien en wie weet word je een van onze managers.

Profiel:

Minimaal 3 jaar ervaring in de Rekrutering.

Proactief, commercieel, betrokken en mensgericht met een gezonde dosis humor en enthousiasme.

Een teamplayer met de mindset voor gezonde competitie.

Een solide trackrecord binnen de rekrutering.

In staat meerdere projecten tegelijkertijd te managen

Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Word jij de strategische partner voor onze opdrachtgevers? Ben je ondernemend en houd je van reizen? Dan is deze rol voor jou!

Stuur je CV en/of motivatie, naar [email protected]

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christelle via +31 (0) 6 19 10 25 21.

Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 128 MB.